Inner Banner

Λογιστική LCCI

 

Επαγγελματικά Προσόντα Λογιστικής LCCI


ΜΕΤΡΑΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ LCCI ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Μετά από επίσημη συμφωνία με την PEARSON (πρώην πάροχος), με ισχύ από τον Οκτώβριο 2023, τα διεθνώς αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Προσόντα Λογιστικής LCCI θα συνεχίσουν να προσφέρονται από το INSTITUTE OF ACCOUNTANTS AND BOOKKEEPERS (IAB) του ΗΒ.


Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Neorama Education είναι επίσημα εγγεγραμμένο στο IAB και είναι Διαπιστευμένο Εξεταστικό Κέντρο από τον εν λόγω οργανισμό. 

 

Banner17

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ;
Το λογιστήριο είναι το πιο κρίσιμο τμήμα ενός οργανισμού καθώς ελέγχει την κερδοφορία και τη ρευστότητά του. Αυτές οι πρακτικές είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη και την επιβίωση μίας επιχείρησης, επομένως, η ανάγκη για κατάλληλα καταρτισμένους λογιστές με τις πιο επικαιροποιημένες γνώσεις και δεξιότητες αυξάνεται συνεχώς.
Με τη λογιστική επιτυγχάνεται ο προσδιορισμός της χρηματοοικονομικής κατάστασης της επιχείρησης σε κάθε χρονική στιγμή, δηλαδή, η παρακολούθηση των μεταβολών των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων, ο προσδιορισμός των οικονομικών αποτελεσμάτων (κερδών ή ζημιών) που προκύπτουν από τη δράση της επιχείρησης και η δυνατότητα να ασκηθούν έλεγχοι στη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων αλλά και γενικότερα στη λειτουργία της επιχείρησης. Όλα αυτά γίνονται προκειμένου να αξιολογηθούν και να διατυπωθούν συμπεράσματα και πολιτικές για τον οργανισμό. Η σωστή συλλογή, ερμηνεία και σύνταξη των λογιστικών δεδομένων είναι σπουδαίας σημασίας για μία επιχείρηση ή έναν οργανισμό, καθώς βοηθούν τη διοίκηση να επιλέξει τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές αναλαμβάνοντας την καλύτερη πορεία δράσης και τις πιο κερδοφόρες επενδύσεις.
Για τους παραπάνω λόγους, η ανάγκη κατάρτισης στελεχών στη λογιστική είναι απαραίτητη για κάθε οργανισμό.


ΓΙΑΤΙ LCCI;
Αποκτήστε, με την εγγραφή σας στα προγράμματα του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου, τα διεθνούς φήμης Επαγγελματικά Προσόντα Λογιστικής LCCI, τον κορυφαίο πάροχο στο είδος του, ενισχύοντας το βιογραφικό σας.
Αυτά τα διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα σχετίζονται άμεσα με τον τομέα εργασίας και προσφέρουν στους υποψηφίους την ευκαιρία να αποκτήσουν βαθιά γνώση των λογιστικών πρακτικών εφοδιάζοντάς τους με όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν στον εργασιακό χώρο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα εμπιστεύονται και τα εκτιμούν οι εργοδότες (τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα) παγκοσμίως, οι οποίοι συχνά τα αναφέρουν ως βασικές απαιτήσεις για πρόσληψη.
Στην Κύπρο, τα προσόντα λογιστικής LCCI απαιτούνται από τους εργοδότες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Τα επαγγελματικά προσόντα LCCI προσφέρονται διεθνώς για περισσότερα από 120 χρόνια και αναπτύχθηκαν αρχικά από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου (LCCI) για να αντιμετωπίσουν την ανάγκη για αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας πρότυπα σε όλο το διεθνές εργατικό δυναμικό. Έχουν γίνει η πρώτη επιλογή για φιλόδοξους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο (από κατώτερα έως διευθυντικά επίπεδα) και μπορούν να προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να λάβουν εξαιρέσεις και να προχωρήσουν απευθείας σε άλλα επαγγελματικά προσόντα (όπως ACCA, CIMA ή ICEAW).


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ NEORAMA EDUCATION;
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία υποψηφίων, ανηλίκων και ενηλίκων, για τα προσόντα Λογιστικής LCCI, η ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μας θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και στα τρία (3) επίπεδα LCCI για να εξασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία και την επίτευξη των στόχων σας. Άλλωστε η ΔΙΚΗ ΣΑΣ επιτυχία είναι και η ΔΙΚΗ ΜΑΣ επιτυχία!
Μαθητές μας πέτυχαν στις εξετάσεις και κατάφεραν να διεκδικίσουν:

Χρυσό Παγκύπριο Μετάλλιο 
Ασημένιο Παγκύπριο Μετάλλιο Ηigher L.C.C.I. (Accounting 3) και Ιntermediate L.C.C.I.
(BOOK KEEPING AND ACCOUNTS) - Στάλω Ιωακείμ και Γιώργος Πιντιρίσιης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Τμήματα αμιγώς ενηλίκων για ταχύρρυθμη απόκτηση του Ανώτερου Επιπέδου Λογιστικής LCCI (Level 3 – Certificate in Accounting)

Level 1 
Διάρκεια: 33 ώρες
Συναντήσεις: 11
Ώρες: 18:00 – 21:00
Δίδακτρα: €400


Level 2 
Διάρκεια: 70 ώρες
Συναντήσεις: 24
Ώρες: 18:00 – 21:00
Δίδακτρα: €750 + €70 Βιβλίο και Εξεταστικά Δοκίμια

Level 3
Διάρκεια: 80 ώρες
Συναντήσεις: 27
Ώρες: 18:00 – 21:00
Δίδακτρα: €850 + €70 Βιβλίο και Εξεταστικά Δοκίμια

 

Στα προγράμματα ενηλίκων δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση ασκήσεων από δοκίμια προηγούμενων εξετάσεων, καθώς η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η ιδανικότερη για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.

ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Προσφέρονται μαθήματα ολόχρονα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο για να μάθετε τα διαθέσιμα τμήματα της εκάστοτε περιόδου.